CORESSA rep un bonus per la seva bona gestió en prevenció de riscos laborals

Asepeyo ha organitzat un acte al Consell Comarcal del Baix Llobregat per distingir a diverses empreses del Baix Llobregat. L’empresa municipal CORESSA, Corporació d’Empreses i Serveis de Sant Boi SA, ha rebut un incentiu bonus per la seva bona gestió en prevenció de riscos laborals.

Aquest incentiu és un bonus econòmic sobre les quotes per contingències professionals que demostra que CORESSA ha contribuït de manera contrastable a la disminució i prevenció de la sinistralitat laboral, mitjançant inversions quantificables en aquest sentit i a la implantació de mesures organitzatives i pràctiques preventives adequades en tots els nivells de l’empresa.

El bonus l’atorga la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social, a través d’Asepeyo, un cop comprovada la concurrència dels requisits previstos per la normativa durant el període d’observació.

Asepeyo ha organitzat al Consell Comarcal del Baix Llobregat un acte de lliurament de diplomes acreditatius de l’incentiu bonus aconseguit per 17 empreses mutualistes de les comarques del Baix Llobregat i del Penedès, entre les que es trobava CORESSA.

L’acte de lliurament ha comptat amb la presència del prevencionista Joan Junyent, autor dels llibres Gats negres i El gran silenci, aquest últim, best-seller dins el món de la prevenció. L’escriptor ha parlat sobre «prevenció 24 hores els 365 dies a l’any» i Carles Miró, director de l’àrea Sud de Catalunya d’Asepeyo, al costat de Josep Iglesias, director de Prevenció d’Asepeyo a Catalunya, han fet entrega dels certificats a les empreses distingides.